Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Pismeni deo ispita za taksiste

Pismeni deo ispita za taksiste iz poznavanja grada i propisa održaće se u sredu, 22. februara u zgradi Skupštine Novog Sada, Žarka Zrenjanina 2.

Dežurstva tokom praznika

Domovi zdravlja i pošte imaće izmenjeno radno vreme tokom Dana državnosti, 15. i 16. februara. Takođe, autobusi GSP-a će voziti po izmenjenom rasporedu.

Toplana očitava brojila

Radnici "Novosadske toplane" očitavaće, od ponedeljka 20. februara, stanje na toplotnim brojilima za grejanje i vodomerima za toplu vodu za mesec februar.

Mesna zajednica pomaže građanima

Iz Mesne zajednice "Prva vojvođanska brigada" pozivaju građane iz tog dela grada da se, ukoliko im je neophodna pomoć oko dostavljanja osnovnih životnih namirnica ili lekova, kao i svaki drugi vid pomoći, jave na broj telefona mesne zajednice 661 44 79.

Smrzavaju se vodomeri

Iz "Vodovoda" apeluju na građane koji žive u kućama da provere da li su vodomerni šahtovi dobro zatvoreni i da ih ne otvaraju kako ne bi došlo do smrzavanja vode u cevima.

Bez polazaka za aerodrom do 15. februara

Redovna autobuska linija od Novog Sada do aerodroma "Nikola Tesla", koju održava GSP, biće i dalje obustavljena sve do 15. februara, saopšteno je iz gradskog prevoznika.

Volonteri donose hranu i lekove

Volonteri novosadskog Crvenog krsta od danas su na usluzi Novosađanima koji zbog vremenskih nepogoda ne mogu da odu u kupovinu osnovnih životnih namirnica i lekova.